Sculptuur Park Sebrechts : Aspecten '84. - Park Sebrechts, Brugge (Brugge : Stadsbestuur Brugge, 1984)
Spilliaert, Pol ; Van Gysegem, Paul ; Ramon, Renaat ; De Smet, Yves ; Gees, Paul ; Willocx, André ; Dewaele, Daniël ; Perneel, Paul ; Decq, Bart
Sculptuur Park Sebrechts : Aspecten '84, Brugge, van 7 juli tot 8 september 1984
boek