Franse Kunst : van David tot Matisse. - Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, 1963)
Bonnard, Pierre ; Boudin, Eugène ; Corot, Camille Jean-Baptiste ; Courbet, Gustave ; David, Louis ; Decamps, Alexandre ; Degas, Edgar ; Delacroix, Eugène ; etc.
Franse Kunst : van David tot Matisse, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel, 9 maart - 9 juni 1963
boek