Het aandeel van de droom. - Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, 1964)
Van Anderlecht, Englebert ; Ardon, Mordechai ; Baes, Rachel ; Van Den Berghe, Frits ; Bertrand, Gaston ; Bissier, Julius ; Chagall, Marc ; Coutaud, Lucien ; Cox, Jan ; Delvaux, Paul ; Ensor, James ; Ernst, Max ; Evenepoel, Henri ; Frey, Alice ; Joostens, Paul ; Keunen, Alexis ; Khnopff, Fernand ; etc.
Het aandeel van de droom, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel, van 25 april tot 19 juli 1964
boek