De Lichtspelingen in de Belgische Schilderkunst : Van Boulenger tot Rik Wouters. - Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, 1965)
Boch, Anna ; Boulenger, Hippolyte ; De Braekeleer, Henri ; Brusselmans, Jean ; Buysse, Georges ; Claus, Emile ; Courtens, Franz ; Degouve de Nuncques, William ; Degreef, Jean ; Vanden Eeckhoudt, Jean ; Ensor, James ; Evenepoel, Henri ; Gilsoul, Victor ; Heymans, Adrien Joseph ; etc.
De Lichtspelingen in de Belgische Schilderkunst : Van Boulenger tot Rik Wouters, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel, van 10 oktober 1964 tot 10 januari 1965
boek