Belgische graveurs van heden. - Nationaal Theater, Brussel (Brussel : Nationaal Theater Rogiercentrum Brussel, 1964)
Alechinsky, Pierre ; Boonen, Jac ; Broes, Sep ; Burssens, Jan ; Carcan, René ; Chemay, Jacques ; Comhaire, Georges ; Cox, Jan ; De Bolle, Francis ; d'Haese, Roel ; Dille, Frans ; Gaudaen, Gerard ; Haccuria, Maurice ; Heerbrant, Henri ; etc.
Belgische graveurs van heden / graveurs belges d'aujourd'hui, Nationaal Theater, rogiercentrum Brussel, 18 nov. - 12 dec. 1964
boek