Doorheen de Buitenlandse Scholen : in de verzameling der Koninklijke Musea. - Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, 1965)
Amiet, Cuno ; Appel, Karel ; Ardon, Mordechai ; Blanche, Jacques-Emile ; Bonnard, Pierre ; Breitner, George ; Burtin, Marcel ; Cavalcanti, Emiliano ; Chagall, Marc ; Corinth, Louis ; Deshima, Shunko ; Van Dongen, Kees ; Dufresne, Charles ; etc.
Doorheen de Buitenlandse Scholen : in de verzameling der Koninklijke Musea, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel, januari - maart 1965
boek