Van en over de "XX" en "La Libre Esthétique". - Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, 1966)
Boch, Anna ; Bonnard, Pierre ; Carriere, Eugène ; Claus, Emile ; Ensor, James ; Evenepoel, Henri ; Gauguin, Paul ; Van Gogh, Vincent ; Guillaumin, Armand ; Khnopff, Fernand ; Laermans, Eugène ; Lemmen, Georges ; Mellery, Xavier ; Milcendeau, Charles ; Pantazis, Périclès ; Renoir, Auguste ; etc.
Van en over de "XX" en "La Libre Esthétique", Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel, 29 april - 10 juli 1966
boek