Gouaches Britanniques. - Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten, 1968)
Bell, Trevor ; Davie, Alan ; Frost, Terry ; Heath, Adrian ; Heron, Patrick ; Hilton, Roger ; Lanyon, Peter ; Mundy, Henry ; Paolozzi, Eduardo ; Richards, Ceri ; Scott, William ; Sutherland, Graham ; Vaughan, Keith ; Wells, John ; Wynter, Bryan
Gouaches Britanniques / Britse Gouaches, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 17.9 - 13.10.1968
boek