Canada : art d'aujourd'hui. - Paleis voor Schone Kunsten, Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten, 1968)
Baxter, Iain ; Bolduc, David ; Borduas, Paul-Emile ; Bush, Jack ; Chambers, John ; Curnoe, Greg ; Gagnon, Charles ; Gaucher, Yves ; Hurtubise, Jacques ; Levine, Les ; etc.
Canada : art d'aujourd'hui / hedendaagse kunst, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 19.9 - 20.10.1968
tentoonstelling georganiseerd door het Nationaal Museum van Canada voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Canada
boek