Dix acquisitions récentes. - Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, 1969)
Van Cleve, Joos ; Aertsen, Pieter ; Toeput, Lodewijk ; de Momper, Jos ; etc
Dix acquistions récentes / Tien recente aanwinsten, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel, 5.2. - 23.3.1969
boek