Italianen in België : Belgen in Italië. - Museum voor Moderne Kunst, Brussel (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, 1969)
Capogrossi, G. ; Cascella, Pietro ; Cavaliere, Alik ; Donati, Enrico ; Fontana, Lucio ; Gnoli, Domenico ; Greco, Emilio ; Guttuso, Renato ; Magnelli, Alberto ; Marini, Marino ; Previati, Gaetano ; Segantini, Giovanni ; etc.
Italianen in België : Belgen in Italië, Museum voor Moderne Kunst, Brussel, 12 september - 12 oktober 1969
boek