Peinture Contemporaine de l'Inde. - Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten, 1970)
Bhargava, Veena ; Bhushan, S.R. ; Broota, Rameshwar ; Das, Arup ; Das, Jatin ; De, Biren ; Doraiswamy, D. ; Khosa, K. ; Laxma Goud, K. ; Malani, Nalini ; etc.
Peinture Contemporaine de l'Inde / Hedendaagse Indiase Kunst, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, van 27 februari tot 17 maart 1974
boek