Lumen-Numen : Quatrième état. - galerij ALEPH, Aals; Galerij Zwarte Panter, Antwerpen (Antwerpen : Lumen-Numen, 1971)
Anonyme Turc ; Adam, Guy ; Bert, Kari ; De Keyzer, Emiel ; De Leger, Gilberte ; Dries, Jan ; Koelman, Ben ; Largot, Serge ; Martini, Remo ; Polder, Rudi ; Rademakers, Marcel ; Sprotte, Siegward ; Sundberg, Lars A. ; Van De Velde, Wim ; Wouters, Roger
Lumen-Numen 4, monsieur et madame Gérald Lancksweert, Brussel, 4 maart - 13 maart 1971 / galerij ALEPH, Aalst, 19 maart - 31 maart 1971 / galerij Zwarte Panter, Antwerpen, 16 april - 28 april 1971
boek
Keywords: Lumen-Numen