Peintres et sculpteurs belges contemporains. - Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten, 1972)
Alechinsky, Pierre ; Bogart, Bram ; Broodthaers, Marcel ; Burssens, Jan ; Bury, Pol ; Chemay, Jacques ; Dotremont, Christian ; Elias, Etienne ; Folon, Jean-Michel ; Gentils, Vic ; Giltaix, Daniel ; etc.
Peintres et sculpteurs belges contemporains / Hedendaagse belgische schilders en beeldhouwers, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 26 sept - 5 nov 1972
boek