Aspect 1 : 22 Hedendaagse Belgische schilders : Reizende tentoonstelling. - Studio 44, Brussel; Paleis voor Schone Kunsten, Charleroi; de Warande, Turnhout; Centrum voor Kunst en Cultuur gewezen StPietersabdij Gent; Gemeentekrediet van België (Brussel : Cultureel Centrum Pro Civitate, 1974)
Bervoets, Fred ; Beullens, André ; Breucker, Roland ; Copers, Leo ; Decelle, Philippe ; Delahaut, Jo ; D.E.S.Y. ; Goemaere, José ; Helleweegen, Willy ; Liefooghe, Frank ; Maury, Jean-Pierre ; Mulkers, Urbain ; etc.
Vermelding P. Vlerick nr. 82
Schenking Pierre Vlerick
Aspect 1 : 22 Hedendaagse Belgische schilders : Reizende tentoonstelling / 22 Peintres belges contemporains : Exposition itinérante, Studio 44, Brussel, 26 oktober - 24 november 1974 / Paleis voor Schone Kunsten, Charleroi, 30 november 1974 - 5 januari 1975 / De Warande, Turnhout, 26 januari - 2 maart 1975 / Centrum voor Kunst en Cultuur, Gent, 7 maart - 6 april 1975
boek