Artists' Video Tapes. - Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten, 1975)
Acconci, Vito ; Agnetti, Vincenzo ; Altmann, Roberto ; Baladi, Rolnd ; Barron, Ros ; Bauermeister, René ; Beuys, Joseph ; Boetti, Alighiero ; Boltanski, Christian ; Borgeaud, Bernard ; Breloh, Heinz ; Buren, Daniel ; Buthe, Michael ; Calisti, Gérard ; Balzolari, Pierpaolo ; C.A.P. ; Charlier, Jacques ; Chiari, Giuseppe ; Clareboudt, Jean ; Colombo, Giani ; etc.
Artists' Video Tapes, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 25.2 - 16.3.1975
persmap
boek