De Vrouw in de Kunst : kunstenaar en model. - Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel; Roberts-Jones, Philippe (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, 1975)
Anethan, Alix ; Axell, Evelyne ; Baes, Rachel ; De Bièvre, Marie ; Blanchard, Maria ; Boch, Anna ; Bonnet, Anne ; Boyadjian, Micheline ; Buisseret, Louis ; Cambier, Juliette ; etc.
De Vrouw in de Kunst : Kunstenaar en model, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel, van vrijdag 25 april tot zondag 13 juli 1975
boek