Aspect 3 : 27 Hedendaagse Belgische schilders : Tentoonstelling. - Ontmoetingscentrum Scharpoord, Knokke-Heist; Stedelijk Museum Sint-Niklaas Sint-Niklaas; Palais des Beaux Arts Charleroi; Studio 44, Brussel (Brussel : Gemeentekrediet van België, 1976)
Bourgois, Jean-Jacques ; Broisson, Jean ; Carette, Fernand ; Chemay, Jacques ; Clicque, Robert ; Danyel ; De Clerck, Antoon ; De Sauter, Willy ; Ghysebrechts, Louis ; Herregodts, Urbain ; 'T Kindt, Jacques ; etc.
Aspect 3 : 27 Hedendaagse Belgische schilders : Tentoonstelling / 27 Peintres belges contemporains : Exposition, Studio 44, Brussel, 5 november - 28 november 1976 / Palais des Beaux-Arts, Charleroi, 4 december 1976 - 9 januari 1977 / Stedelijk Museum Sint-Niklaas, 14 januari - 13 februari 1977 / Ontmoetingscentrum Scharpoord, Knokke-Heist, 25 maart - 24 april 1977
boek