Art du Vingtième Siècle. - Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten, 1977)
Adam, Henri-Georges ; Albers, Josef ; Antes, Horst ; Appel, Karel ; D'Arcangelo, Allan ; Ardon, Mordecai ; Arman ; Armitage, Kenneth ; Arnal, François ; Arp, Jean ; Bacon, Francis ; Baertling, Olle ; Baumeister, Willi ; etc.
Art du Vingtième Siècle / Kunst van de Twintigste Eeuw / Arts of the Twentieth Century, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 14.7 - 4.9.1977
boek