Kunstwerken verworven door de Staat 1976-1977. - Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten, 1978)
Alechinsky, Pierre ; André, Françoise ; de Backer, Herman ; Baekelmans, Guy ; Baele, Stan ; Baeteman, Paul ; Baeten, Liesbeth ; Baeyens, Martin ; Bailleux, Cesar ; Beckers, Jaak Antoon ; Van den Berghe, Hubert ; Berrewaerts, Paul ; Bervoets, Fred ; Beullens, André ; Bilquin, Jean ; De Block, Luc ; Blondeel, Armand ; Boon, Jo ; Boon, Louis Paul ; Bostoen, Lieva ; Van den Branden, Guy ; Bremt, Frans Van Den ; van den Broeck, Bert ; van den Broeck, Mark ; Broniatowski, Karol ; Brosse, Freddy ; De Bruyne, Paul ; Buisseret, Pierre ; Van den Bulcke, Guy ; Burssens, Jan ; Calmeyn, Jan ; Canestraro, Livia ; Cassiman, Jacques ; Cavaliere, Alik ; Celie, Pieter ; Chaffart, Erika ; Clement, Frans ; de Clercq, Hugo ; Clique, Robert ; Cobbaert, Jan ; Coeckelberghs, Luc ; Cools, Achilles ; Coqart, Roger ; Cornelissen, Remi ; Courtois, Jacques ; Courtoit, Elsa ; Cousins, Harold ; Cox, Jan ; Reinhoud ; D'Haese, Roel ; D'Havé, Camille ; Decaestecker, Lea ; Decock, Gilbert ; Decordier, Jos ; Deprez, Mia ; Deroux, Carl ; Dibbets, Jan ; Dijckmans, Bruno ; Dionyse, Carmen ; Dominique, Gregoire ; Dries, Antoon ; Dupont, Veerle ; Eecken, Miki Van Der ; Van den Eeckhoudt, Michel ; Finjaer, Monique ; Fonteyne, Karel ; Frimout, Cyr ; Funke, Jaromir ; Gentils, Frans ; Gentils, Paul ; Gentils, Vic ; Goemaere, José ; Van Grieken, Jozef ; Van Groeningen, Benny ; De Groote-Tanghe, Georgette ; Gysels, Mark ; Haeck, Rigobert ; Hautekiet, Alain ; Van Hecke, Willem ; Hellemans, Betty ; van der Heyden, J.C.J. ; Heyens, Hugo ; Heyrman, Hugo (Dr. Hugo Heyrman) ; Van Hil, Alain ; Hiroshi, Asada ; Hoenraet, Luc ; Holmens, Gerard ; Hoorne, Emiel ; Horvath, Pal ; van Houtven, Stan ; Humblet, Theo ; Ibou, Paul ; Jacobs, Roel ; Janssens, Eddy ; Joostens, Paul ; Joye, Marc ; etc.
Kunstwerken verworven door de Staat 1976-1977, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, van 2 maart tot 2 april 1978
boek