Surrealism : from the Collection of the Museum of Modern Art, New York. - Museum of Modern Art, New York; Museum des 20. Jahrhunderts, Wenen; Kunsthalle, Düsseldorf; Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel; Kunsthaus Zürich; Sonja Henie-Niels Onstad Foundations Oslo (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, 1978)
Arp, Jean ; Bellmer, Hans ; Brauner, Victor ; Breton, André ; de Chirico, Giorgio ; Cornell, Joseph ; Dali, Salvador ; Delvaux, Paul ; Dominguez, Oscar ; Duchamp, Marcel ; Ernst, Max ; Giacometti, Alberto ; Gorky, Arshile ; Höch, Hannah ; Lam, Wifredo ; Magritte, René ; Man Ray ; Masson, André ; Matta ; Miro, Joan ; Picasso, Pablo ; Schwitters, Kurt ; Tanguy, Yves
Surrealism : from the collection of the Museum of Modern Art, New York, Museum des 20. Jahrhunderts, Wenen, februari - maart 1978 / Kunsthalle, Düsseldorf, april - juni 1978 / Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel, juni - juli 1978 / Kunsthaus Zürich, augustus - oktober 1978 / Sonja Henie-Niels Onstad Foundations Oslo, oktober - december 1978
boek