Peinture Américaine 1920-1940. - Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Vereniging voor Tentoonstellingen van het Paleis voor Schone Kunsten Brussel, 1979)
Marin, John ; Stettheimer, Florine ; Hartley, Marsden ; Stella, Joseph ; Dove, Arthur ; Hopper, Edward ; Demuth, Charles; Sheeler, Charles ; O'Keeffe, Georgia ; Tobey, Mark ; Davis, Stuart ; Le Lorraine Albright, Ivan ; Marsh, Reginald ; Shahn, Ben ; Gorky, Arshile ; de Kooning, Willem ; Diller, Burgoyne ; Graves, Morris
Peinture Américaine / Amerikaanse Schilderkunst 1920-1940, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 10.11. - 30.12.1979
boek