Prix Perspectives 81. - Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten, 1981)
Geys, Jeft ; Broodthaers, Marcel ; Mikolajewska, Lilian ; Bijl, Guillaume ; Brunemer, Daniël ; Charrie, Dominique ; Chotteau, Thérèse ; De Gobert, Philippe ; De Neef, Dirk ; De Smet, Erik ; Dethier, Christine ; Feidler, Francis ; Fuks, Suzon ; etc.
Prix Perspectives 81 / Prijs Perspektieven 81, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 18.9. - 4.10.1981
boek