Le Moderna Museet Stockholm à Bruxelles. - Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten, 1981)
Aeppli, Eva ; Arman ; Arp, Jean ; Attalai, Gabor ; Bacon, Francis ; Beuys, Joseph ; Bontecou, Lee ; Breivik, Bard ; Breton, André ; Eluard, Paul ; Tzara, Tristan ; Hugo, Valentine ; Calder, Alexander ; Cesar ; Chamberlain, John ; De Chirico, Giorgio ; Christo ; Contreras, Albert ; Cornell, Joseph ; Denes, Agnes ; Dine, Jim ; Dubuffet, Jean ; Duchamp, Marcel ; Contreras, Albert ; etc.
Le Moderna Museet Stockholm à Bruxelles, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, du 23 octobre au 27 décembre 1981
boek