Aspects de L'Imagerie Critique. - Galerie 2016, Bruxelles (Brussel : Galerie 2016, 1982)
Bouché, Frédéric ; Frey, Maurice ; Leiter, Martial ; Maris, And ; Montandon, Aimé ; Pagni, Ricardo
Aspects de L'Imagerie Critique / Aspekten van de Kritische Iconografie, Galerie 2016, Brussel, van 12 februari tot 3 april 1982
boek