Art Grec Contemporain. - Paleis voor Schone Kunsten Brussel; Europalia Brussel 1982 (Brussel : Europalia, 1982)
Antonakos, Stephen ; Boutéas, Yannis ; Caniaris, Vlassis ; Davou, Bia ; Logothetis, Stathis : Molfessis, Jason ; Nikos, Kessanlis ; Pavlos ; Tsoclis, Costas ; Xagoraris, Pandelis ; Akrithakis, Alexis ; Danil ; Kanagini, Niki ; Michas, Yannis ; Samaras, Lucas ; Stamos, Theodoros ; Theodoros, Papadimitriou ; etc.
Art Grec Contemporain / Hedendaagse Griekse Kunst, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, Deel 1, 1.10 - 27.10.1982 / deel 2, 31.10 - 28.11.1982
boek