Heftig in België : acht jonge duitse kunstenaars. - VUB Kulturkaffee, Brussel; Sirkus O, Antwerpen; De Dijlemolens, Leuven (Brussel : VUB Kulturkaffee, 1983)
Wolff, Martin ; Wagner, Gunter ; Momber, B.M. ; Krull, Birgit ; Hutter, Markus ; Wittig, Petra ; Banze, Alfred ; von Borstel, Stephan
Heftig in België : acht jonge duitse kunstenaars, VUB Kulturkaffee, Brussel, 13. okt - 21. okt 1983 / Sirkus O, Antwerpen, 28. okt - 1. nov 1983 / De Dijlemolens, Leuven, 7. - 12. nov 1983
boek