Confrontation 1985. - De Tinne Pot Brussel (Brussel : Stad Brussel - Dienst voor Schone Kunsten en Culturele zaken, 1985)
Bruneau ; 't Kindt, Jacques ; Mannaers, Werner ; Thys, Raf ; Keunen, Peter ; Maet, Marc ; Pauwels, Dirk ; Vandenbergh, Philippe ; Coucke, Jo ; Van Isacker, Philip ; De Bruycker, Dirk ; Leenders, Ed ; Meylemans, Tjen ; Vertessen, Liliane ; Vandevelde, Ludwig ; Ledent, Ingrid ; Ben Joud, Hédi ; De Wolf, Yvan ; Doyen, Lyland ; Meewis, Menno ; Rodriguez, Bobby ; Folens, Marc ; Wittek, Anne Marie ; Angeli, Marc ; Collin, Jocelyne ; Rulmont, Marc ; Vandresse, Cécile ; Englert, Michele ; Pace, Maria ; etc.
Confrontation 1985 / Confrontatie 1985, Tentoonstelling in 'De Tinne Pot', Brussel / In de Spitsbogenzaal, Brussel / In de Militiezaal, Brussel / In de Zaal - La Louve, Brussel, 14 augustus tot en met 1 september 1985
boek