Viewpoint. - Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, 1987)
Cork, Richard ; Allington, Edward ; Cox, Stephen ; Davies, John ; Deacon, Richard ; Hamilton Finlay, Ian ; Gormley, Antony ; Kapoor, Anish ; Le Brun, Christopher ; McComb, Leonard ; McKeever, Ian ; McKenna, Stephen ; McLean, Bruce ; Nash, David ; Tremlett, David ; Walker, John ; Webb, Boyd ; Wilding, Alison
2 volumes : catalogus + bijlage teksten
Viewpoint, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel, 18.12.87 - 31.01.88
boek