Made in Belgium. - Musée Saint Georges, Liège; Casino Knokke (Brussel : Vereniging der Galerijen voor Aktuele Kunst van België, 1985)
Van Gestel, Fik ; Van Oost, Jan ; Lizène, Jacques ; Van Sompel ; Buscarlet, Alain ; De Vuyst, Lukas ; Vandekerckhove, Hans ; Vandenberg, Philippe ; Sweetlove, William ; Duck, Colette ; Nihoul, Charles ; De Smet, Erik J. ; Swennen, Walter ; Gasparotto, Paolo
Made in Belgium, Casino Knokke, 22.12.1985 - 06.01.1986 / Musée Saint Georges, Liège, Fevrier-Mars 1987
boek