5 x 5 : Mecenaat en gemeentelijke musea. - Passage 44, Brussel (Brussel : Gemeentekrediet, 1988)
De Smet, Gust ; De Vlaminck, Maurice ; Dewasne, Jean ; Lemmen, Georges ; Magritte, René ; Permeke, Constant ; Picabia, Francis ; etc.
5 x 5 : Mecenaat en gemeentelijke musea, georganiseerd n.a.v. de 75ste verjaardag van de Vereniging van Belgische Steden en Gemeenten in Passage 44, Brussel, van 23 september tot 20 november 1988
boek