XIII Aktuele Kunstmarkt. - Vereniging van Galerijen voor Aktuele Kunst van België (Brussel : Vereniging van Galerijen voor Aktuele Kunst van België, 1993)
Ado Gallery, Antwerpen ; Air de Paris, Nice ; Galeria Juana de Aizpuru, Madrid ; Galerie Paul Andriesse, Amsterdam ; Galeria Appendix, Warszawa ; Galerie des Archives, Paris ; Art Affairs, Amsterdam ; 121 Art Gallery, Antwerepn ; Galleria Oddi Baglioni, Roma ; Albert Baronian, Bruxelles ; etc.
XIII : Aktuele Kunstmarkt, Vereniging van Galerijen voor Aktuele Kunst van België, Brussel, 23.04 - 27.04.1993
boek