Prix de la jeune peinture belge : 1994. - Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten, 1994)
Alechinsky, Pierre ; Alluin, Monique ; Axell, Evelyne ; Bailleux, César ; Beulens, André ; Bigot, Gary ; Bijl, Guillaume ; Bilquin, Jean-François ; Boel, Maurice ; Boyadijan, Micheline ; Broodthaers, Marcel ; Brunemer, Daniel ; Bruyninckx, Robert ; Bury, Pol ; Bijtebier, Jean-Marie ; Camus, Gustave ; Carette, Fernand ; Charliers, Jacques ; Bernier, Pascal ; Bouillon, Philippe ; Draeger, Christoph ; Fink, Christoph ; Grimonprez, Johan ; Guns, Patrick ; Halbardier, Thibaut ; Van Cutsem, Philippe ; Lopez-Menchero, Emilio ; Nerinckx, Erik ; Nellens, Xavier ; Seynaeve, Philippe ; Tison, Nathalie ; Torfs, Ana ; Van Campenhout, Valérie ; Verhoeven, Gert ; etc.
Prix de la jeune peinture belge / Prijs jonge belgische schilderkunst : 1994, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 09.09 - 09.10.1994
boek