Bélyegképek - Perneczky, Géza; Museum of Fine Arts, Budapest (Budapest : Museum of Fine Arts, 1987)
Altschul, D. ; de Araujo, A. ; Avery, R. ; Banana, A. ; Baroni, V. ; Beilman, P. ; Bedeschi-Ponzi-Maggi ; Scott, M. ; Below, P. ; Bidner, M. ; Blaine, J. ; Bleus, G. ; Bloch, M. ; Bogdanovic, N. ; Bori ; Brehmer, S. ; Brett, G. ; Bruscky, P. ; etc.
Bélyegképek / Stamp Images, Museum of Fine Arts, május 29. - szeptember 25., 1987
boek