Expositie "Rony Heirman nodigt uit" : 28 kunstenaars uit het Gentse 1970-1990 - Heirman, Rony; Galerij Van Langehove, Gent; Galerij van Langenhove (Gent : Galerij Van Langenhove, 1991)
Maurits Naessens, Karel Geirlandt, Rony Heirman, Staf Renier, Jean-Pierre Van Langenhove
Publicatie n.a.v. de expositie "Rony Heirman nodigt uit" 28 kunstenaars uit het Gentse 1970-1990 in galerij Van Langenhove te Gent, 19.01.1991-17.02.1991
Vermelding P. Vlerick p. 36
Schenking Pierre Vlerick
boek
Keywords: Rony Heirman