Papier - Kunst : de onbegrensde mogelijkheden. - museum 'Het Prinsenhof', Delft; De Bührmann-Ubbens Papierprijs (Delft : museum "Het Prinsenhof", 1986)
V.1: Brasser, Fons ; Buisman, Sjoerd ; Van Der Linde, Fred ; Schoonhoven, Jan ; Schrofer, Jurriaan ; Taylor, John / V.2: De Bührmann-Ubbens Papierprijs: Van Den Dool, Engelien ; Koopman, Yvon
Papier - Kunst : de onbegrensde mogelijkheden, museum 'Het Prinsenhof', Delft, 26 maart 1986 - 19 mei 1986
boek