de gemeente koopt kunst '77. - Pulchri-Studio, 's Gravenhage (Den Haag : Dienst voor Schone Kunsten, 1977)
Aarjen, F. ; van Aggelen, Will ; Andrea, Kees ; Anicito, Vito ; Smith, G. Arnold ; Ayiter, Serefnur ; Bakker, Paul ; Baks, Ed ; Baljeu, Joost ; Bausch, Dolf ; Benoït ; etc.
de gemeente koopt kunst '77, een tentoonstelling van kunstaankopen van 174 kunstenaars door de gemeente Den Haag over het jaar 1976, georganiseerd door de dienst voor Schone Kunsten, in de bovenzal van Pulchri Studio, Den Haag, 13 augustus - 11 september 1977
boek