bij twintig jaar : Galerie Nouvelles Images. - Galerie Nouvelles Images, Den Haag (Den Haag : Galerie Nouvelles Images, 1980)
Armando ; Azuma, Kengiro ; Babetto, Giampaolo ; Van Den Berg, Johan ; Bodenkamp, Berend ; Boekhoudt, Onno ; Bogart, Bram ; Van Bohemen, Kees ; Brands, Eugène ; Calderara ; Nieuwenhuys, Constant ; Brunet, Ivan Contreras ; Damsté, Paul ; Defesche, Pieter ; Diederen, Jef ; Van Dijk, Cor ; Van Eysden, Th. ; De Haan, Wim ; Henneman, Jeroen ; Hersberger, Marguerite ; Honegger, Gottfried ; Hussem, Willem ; Killaars, Piet ; etc.
bij twintig jaar Galerie Nouvelles Images, Den Haag, 5 september tot en met 15 oktober 1980
boek