Tentoonstelling Hedendaagse Japanse Kunst. - Galerie Nouvelles Images, Den Haag (Den Haag : Galerie Nouvelles Images, 1981)
Azuma, Kengiro ; Hiramatsu, Yasuki ; Isozaki, Arata ; Kadonaga, Kazuo ; Katase, Kazuo ; Kimata, Hazime ; Kobayashi, Masakazu ; etc.
Tentoonstelling Hedendaagse Japanse Kunst, Galerie Nouvelles Imags, Den Haag, van 27 juni t/m 29 augustus 1981
boek
Keywords: Japan