OKV : Stedelijk Museum voor Actuele Kunst Gent. - Kochanek, Stefan; Van Bellingen, Stef (Gent : OKV (Openbaar Kunstbezit in Vlaanderen) SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent, 1999)
Acconci, Vito ; Andre, Carl ; Bacon, Francis ; Beuys, Joseph ; Bijl, Guillaume ; Brey, Ricardo ; Broodthaers, Marcel ; De Bruyckere, Berlinde ; Cai Guo-Qiang ; de Cordier, Thierry ; Debaere, Hugo ; Delvoye, Wim ; Durham, Jimmie ; Fabre, Jan ; Fabro, Luciano ; Flanagan, Barry ; Geys, Jef ; Haacke, Hans ; Hammons, David ; Hyber, Fabrice ; Judd, Donald ; Kabakov, Ilya ; Kelley, Mike ; Kiefer, Anselm ; Klein, Yves ; Kosuth, Joseph ; Kounellis, Jannis ; Leonard, Zoe ; LeWitt, Sol ; Long, Richard ; Maeyer, Marcel ; Magritte, René ; Merz, Mario ; Mortier, Antoine ; Mucha, Reinhard ; Muñoz, Juan ; Nauman, Bruce ; Panamarenko ; Pistoletto, Michelangelo ; Rabinowitch, Royden ; Raveel, Roger ; Raynaud, Jean Pierre ; Rhoades, Jason ; Richter, Gerhard ; Schütte, Thomas ; Van Severen, Dan ; Steinbach, Haim ; Tayou, Pascale Marthine ; Tuymans, Luc ; Warhol, Andy ; West, Franz ; Zitko, Otto
publ. SMAK : zie kast leeszaal
Nederlands
boek