Tentoonstelling Paleistuin - Beeldentuin : 1990. - Paleistuin/Beeldentuin, Den Haag (Den Haag : Stichting Paleistuin/Beeldentuin, 1990)
Bastiaans, Christiaans ; Goederond, Albert ; van der Heyden, J.C.J. ; Kemps, Niek ; Maaskant, Jan ; van der Mark, Arno ; Rogge, Cornelius ; Snijders, Jeroen ; Volten, André ; de Vries, Auke ; Buisman, Sjoerd ; De Vier Envangelisten ; van Es, Hannes ; Simonis, Ferry ; Visser, Carl ; Fortuyn/O'Brien
2 volumes : deel 1 omvat 24 pagina's over de deelnemene kunstenaars / deel 2 omvat 48 pagina's over de tentoongestelde werken
Tentoonstelling Paleistuin - Beeldentuin, Den Haag, 30 mei - 9 september, 1990
boek