Design - Kunst - Design. - Haags Centrum voor Actuele Kunst, Den Haag (Den Haag : HCAK - Haags Centrum voor Aktuele Kunst, 1990)
Milbert, George ; Hilgemann, Ewerdt ; Hadders, Gerard ; Oorebeek, Willem ; Bien, Waldo ; de la Haye, Frans ; Semah, Joseph ; Loerakker, Ben ; Engels, Pieter ; van Toorn, Jan ; Lammertink, P. ; Haas, Ton ; Strik, Berend ; Warmerdam, Mart
Design - Kunst - Design, HCAK - Haags Centrum voor Aktuele Kunst, Den Haag, 20 mai - 30 juni 1990
boek