de tekeningen. - Haags Centrum voor Actuele Kunst, Den Haag (Den Haag : HCAK - Haags Centrum voor Aktuele Kunst, 1993)
van Altema, Allie ; Benson, Simon ; Ten Bosch, Simone ; Dekker, Simon ; Egberts, Otto ; de Groot, Arie ; Gijzen, Wim ; Hooghiemstra, Tjibbe ; Hutchison, Frank ; de Krijger, Barney ; Leenen, Reinoud ; Polhuis, Gerard ; Reevers, Anke ; Reneman, Hanny ; Schepers, Maarten ; Verdijk, Gerard
de tekeningen, Haags Centrum voor Aktuele Kunst, Den Haag, 1993
boek