De Campagne. (Den Haag : Stroom hcbk, 1993)
Blum, Andrea ; Colpaert, Eric ; De Hoop, Harmen ; Horvers, Toine ; Van Isacker, Philip ; Van Der Mark, Arno ; Pitz, Hermann : Radermacher, Norbert ; Serafijn, Q.S. ; Simons, Egied ; Teulings, Raoul ; Van Devliet, Harry
Deze uitgave verscheen bij De Campagne en gelijktijdig met De Bocht van Guinee - twee projecten van Stroom hcbk - en ter gelegenheid van het symposium Kunst in de Openbare Ruimte, georganiseerd in Den Haag op 21 en 22 januari 1993.
kunstcatalogus