De Bocht van Guinee. (Den Haag : Stroom hcbk, 1993)
de Herder, Dirk ; Nette, Adriaan ; Lieffering, Leontine ; Monshouwer, Rien ; Mosselman, Arnold ; Neefjes, Maria ; Nieuw, Loek ; Ossip ; Rijnaard, Margit ; Schoenmakers, Marjan ; Zalme, Marcel
Deze uitgave verscheen bij de presentatie van de ontwerpen voor 'De Bocht van Guinee', gelijktijdig met 'De Campagne' en ter gelegenheid van het symposium 'Kunst in de Openbare Ruimte', georganiseerd in Den Haag op 21 en 22 januari 1993.
kunstcatalogus