Catalogus Museum Mevrouw J. Dhondt-Dhaenens : Deurle - Sint-Martens-Latem. - Museum Stichting Mevrouw Jules Dhondt-Dhaenens, Deurle (Deurle : Stichting Mevrouw J. Dhondt-Dhaenens, 1981)
Malfait, Hubert ; De Smet, Leon ; Bertrand, Gaston ; Bonnet, Anne ; Brusselmans, Jan ; Burssens, Jan ; Callewaert, Charles-René ; Claeys, Albert ; Claus, Emiel ; Colbrandt, Oscar ; Courtens, Frans ; Daeye, Hippoliet ; De Bruycker, Jules ; etc.
Deze catalogus met een overzicht van het volledig kunstbezit van het Museum 'Stichting Mevrouw Jules Dhondt-Dhaenens' werd in mei 1981 uitgegeven op inititiatief van de Raad van Beheer van de Stichting mede met de steun van het Ministerie van Nederlandse Cultuur.
Nederlands & Frans & Duits & Engels
boek