De fotografie in België : 1940-1980. - Provinciaal Museum Sterckshof, Deurne (Deurne : Provinciaal Museum Sterckshof, 1980)
Borrenbergen, Jozef Emiel ; De Munter, Longinus ; Dries, Antoon ; Selleslags, Rik ; Vandercam, Serge ; Kessels, Willy ; Philippi, Frank ; Dworkine, José ; De Keyser, Gilbert ; Auquier, Yves ; Goossens, Philippe ; Philippi, Frank ; De Mulder, Walter ; etc.
De fotografie in België : 1940-1980, Provinciaal Museum Sterckshof, Deurne, 3 juli - 19 oktober 1980
kunstcatalogus