belgische schilders van nu. - Stedelijk Museum van Diest (Diest : Stedelijk Museum van Diest, 1958)
Alechinsky, Pierre ; Bertrand, Gaston ; Bonnet, Anne ; Bulcke, Guy ; Burssens, Jan ; Bury, Pol ; Claus, Hugo ; Delahaut, Jo ; Dubosq, Jean ; Dudant, Roger ; Guiette, René ; Lacomblez, Jacques ; Mara, Pol ; Marstboom, Antoon ; etc.
belgische schilders van nu / peintres belges d'aujourd'hui, Stedelijk Museum van Diest, van 14 tot 27 april 1958
boek