Gent en architectuur : trots, schande en herwaardering in een overzicht - Dubois, Marc, 1950-; Poulain, Norbert, 1947-; Deseyn, Guido; Fredericq-Lilar, Marie, 1934- (Brugge : Van de Wiele, 1985)
Van tentenkamp tot "stenen zo hoog als torens"##Dominanten in de middeleeuwse stadskern##"Beroerlycke tyden in een gebastioneerde stad##Gotiek, renaissance of barok?## Tussen burgerlijke romantiek en grootstedelijke realiteit##Van stad tot regio, van rijwoning tot villa##Bouwen voor de industrie
Architectuurfocus
boek
Keywords: Architecture -- History -- Belgium -- Ghent; Ghent (Belgium) -- Buildings, structures, etc