Sculptures. - Félix Hap Park, Brussel (Etterbeek : Vlaams Gemeenschapscentrum, 1992)
Crombe, Patrick ; Deblieck, Jo ; Dederen, Gerald ; De Keyser, Bert ; Dieltjens, Ann ; Goedeme, Jan ; Jacquemyn, Peter ; Parmentier, Johan ; Perneel, Paul ; Rohr, Renee ; Spilliaert, Pol ; Van Breedam, Camiel ; Van Rafelghem, Paul ; Van Sumere, Hilde ; Verhellen, Tjerrie ; Wauters, Dirk
Skulpturen : Beeld in Park / Sculptures, Felix Happark, Vlaams Gemeenschapscentrum, Etterbeek, 1992
boek